Opplev Vestkapp: En unik overnattingsopplevelse med panoramautsikt over Stadhavet

Opplev Vestkapp: En unik overnattingsopplevelse med panoramautsikt over Stadhavet

Artikkel av repoter M. Carlsen.
Vestkapp er et spektakulært fjellplatå som gir deg en opplevelse utenom det vanlige. Nå har du muligheten til å overnatte her og våkne opp med en storslått utsikt over Stadhavet – så langt vest du kan komme i Norge. To små selvkjørende hytter tilbys for utleie sommeren 2023 og 2024, noe som gir deg en sjelden sjanse til å nyte den majestetiske naturen på Vestlandet.

Disse hyttene er utstyrt med alle nødvendigheter, til tross for deres enkle design. «Off grid» er stikkordet her, da hyttene er selvstendige og selvbetjente med lys, toalett og varme, takket være gass og solceller. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg for manglende komfort under oppholdet, sier Carlsen.

Det er Gloppa AS, i samarbeid med Vestkapp restaurant, som står for driften av disse utleiehyttene. Restauranten tilbyr også ulike måltidsalternativer for hyttegjestene. Du kan velge mellom en deilig middag med tre eller fem retter til henholdsvis 695 kr og 995 kr, eller en hyggelig lunsj til 295 kr. Slik kan du nyte et måltid som matcher den fantastiske utsikten du får fra hyttene.

Det er verdt å merke seg at disse små hyttene kun vil være tilgjengelig i sommersesongene 2023 og 2024, merker M. Carlsen. De er flyttbare og er designet av Gloppa AS, som er kjent for å skape komfortable hytter med store vindusflater som gir en fantastisk kontakt med naturen på Vestlandet. På Vestkapp vil du virkelig få oppleve den magiske utsikten, og hyttene er perfekt tilrettelagt for å maksimere denne opplevelsen.

Vestkapp, også kjent som «Vestlandets Nordkapp», ligger 496 meter over Stadhavet på Kjerringa fjellplatå. Dette er et av de mest imponerende og vestligste utsiktspunktene langs kysten av Norge. Toppen av stupet er nesten flat og stuper bratt ned i havet, og fra Vestkapp kan du nyte panoramautsikt i alle retninger. På klare dager kan du se Sunnmørsalps, Hornelen, Ålfotbreen og det beryktede Stadhavet.

Benytt sjansen til å oppleve Western Cape på en helt unik måte. Overnatt i disse spesielle hyttene og bli trollbundet av den storslåtte naturen som omgir deg. Bestill opplevelsen din nå og skap livslange minner på Western Cape – et sted hvor naturen viser seg fra sin vakreste side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *